vineri, 11 aprilie 2014

Se calca pe cadavre


Nu pot sa ma departajez cu nici un chip de fantoma Plavanului national.
Acum ma uitam ce satisfacut era, cu ce fata de clovn radia cand era periat putin spus, era lins in cur de  niste  scarbe cum ca este frumos si destept si vor sa fie Presedintele Romaniei.
Ce rictus a avut cand a fost rugat sa devina  ocupantul Palatului Cotroceni.
Comicul figurii lui il recomanda ca protagonist al filmului :"Comici vestiti ai ecranului".
Vai, dar noi romanii ne-am prostit de tot.
Nu stiu daca ne vom mai face bine. Numai daca te detasezi vezi la adevarata ei valoarea perostia omeneasca,  reprezentata de acest oligofren si te ingrozesti.
Cum niste lingai fara coloana vertebrala, ne pot baga pe gat pe acest impostor in ale politicii, impins in fund de altii. La Procurorul Panait ne gandim ? Cum se mai intoarce el in mormant acum !!! Cum inainte de sinucidere, fiind un barbat tanar de 29 de ani a spus ca Primul Plavan actual,este vinovat.
Asta este viata, se calca pe cadavre.
Dar nu se poate scapa de blestemul celui caruia, i s-a inchis gura cu pamant!
Despre ministrese  ce mai este de zis. Niste demne urmase ale  ministreasei partaite si ea la randul ei o excroaca de clasa intai, care ne-a amenintat mereu si  la orice intrebare spunea ca "ne va spune maine :(((". Urmasa de plumb parca este cazuta de pe luna, ne indruga verzi si uscate tocmai pentru a ne ofusca si a ne da motive pentru a o injura barjareste, la fiecare silaba pe care o scoate in necunostinta de cauza, pentru a ne matrafoxa fara alcool.
Cat de departe suntem de nazuintele noastre anterioare, intr-o clasa politica responsabila si demna. Avem parte de o  gramada de balegar care, trebuie uscat la foc mic si ars la foc mare.
Ce este de facut ? Il doresc si il chem pe Lordul Protector al Angliei, care le gasea locul potrivit pentru eternitate. ASTA ERA SPECIALITATEA LUI SI NOI SPERAM, SA SE RIDICE UNUL DINTRE BARBATII ROMANIEI LA JUMATATEA CAPACITATII LUI CROMNWELL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu