luni, 7 aprilie 2014

Romania ca o pradaFoto: lasarea la apa a noului guvern.

Vad tot mai des scriindu-se ca Rusia va ataca si va ocupa pe langa alte state din zona si Romania.
Una dintre ingredientele ascensiunilor Rusiei este si  producerea armamentului pe stoc. Acest lucru a fost  posibil datorita tuturor ingredientelor necesare.
Din timpul lui Kennedy se spune ca pe langa situatia Americii fata de Cuba era si o cerinta a  industriei de armament condusa din umbra de Mafia care lucra pe stoc.
Cereau sa inceapa  atacul asupra Cubei pentru a valorifica munca si  stocurile enorme. Kennedy s-a opus si stiti  replica care i s-a dat. Escaladand timpul si acum Rusia intr-o situatie de pierdere de teritorii si saracire totusi are un stoc foarte mare si in continua crestere de armament, care nu de cea mai noua generatie, dar buna de lupta. Primul ingredient fiind activ adica armamentul, al doilea armata, carne de tun si al treilea ingredient mancarea. Imaginea lui Putin s-a spalat si va fi reannoita dupa inceperea atacurilor  tintite.
Acum cativa ani s-a spus ca armata rusa din Arhanghelsc neprimind nici un fel de provizii alimentare, au atacat cainii maidanezi si i-au mancat. In Romania sunt destui.
Asa ca Rusia avand  armament pe stoc soldati si mancare  sunt impinsi de la spate, sa  atace tarile  in care au avut legal sau ilegal teritorii. Si uite asa au si pus de un razboi in extensie, pe gratar. Nu este nimic de neconceput. In saracia  de la noi, cu acest pericol la hotare, cu 2 maimute obosite si imbatranite, cu un Matrafoxat care se da mare si face pe fortosul,  fara bani si datori datorita Matrafoxatului care, a cheltuit cu alegea lui din bani imprumutati, peste 20 miliarde de euro, suntem buni de carne de tun. Bani nu, mancare nu, soldati nu si Matrafoxatul care baga batul prin gard la rusi. Este coios pe existenta noastra si face pe viteazul, dupa ce a facut 10 ani pe viteazul cu viata romanilor si cu parasutistele fara  fond, doar cu forme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu