miercuri, 9 aprilie 2014

Rasism

“Femeia Barbie” din Transnistria acuzata de “rasism”

autor: FrontPress 10.04.2014

barbieModelul ucrainean Valeria Lukyanova, care a suferit mai multe operaţii estetice pentru a arăta ca celebra păpuşă Barbie, a acordat recent un interviu pentru revista GQ, declarând că metisajul este cauza declinului actual al standardelor de frumuseţe. Imediat afirmaţiile au stârnit un val de reacţii negative şi acuze de “rasism”.
“De exemplu, o rusoaiscă se căsătoreşte cu un armean, fac împreună un copil, o fetiţă drăguţă, dar care are nasul tatălui. Se va duce şi îl va micşora puţin şi totul va fi bine. Etniile se amestecă acum, ceea ce este o degenerare. Înainte nu era aşa”, a declarat tânăra de 29 de ani din Odesa, originară din Transnistria.
“Mai ţineţi minte ce frumoase erau femeile în anii ’50 şi ’60, fără operaţii estetice? Acum, din cauza acestei degenerări, avem ce avem. Iubesc aspectul meu nordic. Am pielea albă, de tip nordic, poate cu puţine influenţe baltice”, a continuat aceasta.
Valeria Lukyanova s-a născut în Tiraspol, capitala regiunii rusofone separatiste din Republica Moldova. În prezent locuieşte în Ucraina şi este căsătorită cu un om de afaceri cu care era prietenă din copilărie. Sursa: FrontPress.ro

valeria-lukyanova

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu