sâmbătă, 12 aprilie 2014

FilozofieCiorna de pamflet.Filozofie

Vad ca in tarile inapoiate asa scot pe dracul din om. Criminalii.

 Dar noi putem face experienta pe ai nostrii  care ne conduc, ca niste canalii criminale.

Parca auzeam ca  se face apel la rezervisti si ca se regrupeaza pentru ????? Fricosii !!!!
Trai Niniaca pe banii Babachii.
Rezervistii burtosi de le poti pocni puricele pe burta de trai bun, stau cu burta in sus, poate se mai ridica si lumanarea. Ei tineri, fara vlaguirea muncii, pensii babane ca are cine sa lupte pentru ei pe la tv., scot bani frumosi in general din administrarea  asociatiilor de locatari, acolo se ocupa cu furatul, f.... ,chibitareala si  se distreaza pe banii locatarilor care le sar in ajutor de cate ori este nevoie de un furt mai serios, se  trambiteaza  adunarea ca e sedinta :))) Dar prostii nu inteleg nimic cred ca fac ceva bine pentru  toti.
 Trebuie sa vina cutare  sa .... prostii voteaza da si te vei vedea, cu cateva sute de mii adaugati la intretinere.
Trebuie  PIR2:(((, gata s-a facut, urmand scutirea pe timp de iarna a platii intretinerii, trebuie sex tanar, gata s-a facut  predarea cheii de catre proprietar/a si isi fac de cap pana curge apa pe pereti.  Blocarea intreruperii distractiilor se face prin  Primarie, Politie si lamurirea Firmei de asig. de ex. Omniasig  prin nesemnarea raportului inspectorului si gata hora ca nu se plateste nimic. Totul merge inainte cu toata imputiciunea de la marginea orasului impusa de  creoli, cu  cozile de topor ale romanilor tiganizati.  Totul ramane in derizioriu ca  fiind naluci. Primaria nu primeste audiente, primarul capatanos nu face nimic decat pipi si caca si poate sex. Dar o fi el, un alt Plavan, bun la ceva? Veniti in Ploiesti sa vedeti un oras parasit de oficialitati care, sunt puse pe furat si pe fugit de ANI si DNA. In rest colcaie sobolanii umani si o duc bine, mai rau de cei care suporta. Ce e de facut ? Intronarea unei discipline de fier militare fara curve batrane, rezervisti dezaxati sexual si as fi zis de Politie ceva dar, ei sunt ca niste  fete de la pension. Nu se baga ca este multa munca mai ales cu scriptele.
Toata ziua la tv. s-a dat cum  Papionatul ofera  covrigi. Bine ca ne ocupam de asta caci, am terminat toate problemele.
La raport ! Sa ne luam munca istorica in serios si sa nu dam posibilitatea tuturor loazelor, rusinea neamului, romanii tiganizati si degenerati sa si-o ia in  cap, ca mari ganditori. Gandirea sa fie in scurt timp, cum vor sa li se faca felul. Vad ca mor tinerii in toate felurile, nevinovati fiind  victimele  delasarii, lasitatii, dezinteresului fata de om, oamenii poate ca ar merita . Numai  puroaiele neamului sunt veseli, bani fara munca au cacalau, numai zile multe au in  plus. Sefii Sindicatului Rezervistilor unde sunteti, mai adunati gunoaiele acestea fizice si morale dintre oamenii seriosi?! Aceste balastre au debalansat toate  bugetele, ale Romaniei, ale  Sanatatii, ale Pensiilor, ale Invatamantului, ale tuturor institutiilor statului. Ei traiesc ca  in sanul lui Avram, bani,  sex si tot ce vrei fara nici o grija, decat sa-si satisfaca poftele carnale si sa construiasca vile pentru batranete ca aceea este departe,  departe si fiind ocupati acum cu ....f.... de toate categoriile ca, face bine la sanatate. Sexul este cel mai complex sport, urmand innotul. Tinerii mai au timp, pana in secolul urmator. Nu scapam de ei deoarece am inversat vietile. Vietile pe care trebuie sa le traiasca tinerii, le traiesc acesti  buhavi cu burtile ca niste piftii si tinerii sufera fara nici o speranta.  De aceea spun ca cei mai loviti sunt tinerii si ei trebuie sa riposteze fara mila ca, acesti  buhaiti nu produc decat ingrasaminte pentru pamant, in schimbul ingrasamantului ne mananca bugetele toate si in final viata. Si se mai zice ca populatia Romaniei imbatraneste. Imbatraneste ca ii tinem pe acesti nemernici sa traiasca bine si mult si tinerii sa umple spitalele si cimitirele. Nu am incadrat pe toti rezervistii in acest articol ci, numai pe cei pe care ii cunosc eu personal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu