sâmbătă, 12 aprilie 2014

DistrugereDistrugerea cu buna stiinta a fiintei romanesti 

Asta se intampla cu neamul nostru la toate nivelurile si in orice mediu al societatii romanesti.
Delasarea, neimplicarea nici a institutiilor statului platite din banii nostrii ai tuturor, a dat apa la moara tuturor dezaxatilor de orice fel. Nervii nestruniti sunt consecinta  neimplicarii statului care, da aripi negre oricarui individ care vrea sa rupa tot, sa calce in picioare totul, intr-o secunda si nu poate. Trebuie sa o ia  muncitoreste  cu lupta corp la corp, prin pumni, muschi, cutit, sabie sau in ultimul rand cand cel din fata lui nu cedeaza, prin glont. Violenta in fata nedreptatii este in fiecare dintre noi, si eu cand ma scol dimineata, suparata de seara, cateodata as bate si nu am pe cine:))).
Asta se intampla in orice mediu social, intelectual, in trafic, etc.
Nimic nu sta in cale  animalitatii omenesti, nu mai poate fi stopat acest conportament  grobian venit si razbatand pana la noi din comuna primitiva.
Dar cred ca in comuna primitiva datorita faptului ca erau pe cont propriu trebuiau sa fie mai uniti, mai civilizati. Acum datorita facilitatilor FACUTE PRIN LEGE SAU ELUDAREA LEGII,  PRIN UNIUNEA INTRE CLANURILE MAFIOTE  SUSTINUTE POLITIC SAU, CHIAR PRIN CLANURILE INTERLOPE TIGANESTI impuse prin structuri la nivelurile chiar, cele mai de jos. Interlopii fac legea in Romania  !
Daca ne detasam si privim distantati bucatareala societatii noastre, vom avea o perceptie mult mai clara si adevarata a vietii noastre chinuite de zi cu zi. Suntem victimele celor care sunt certati rau de tot cu viata, cu morala, cu imoralitatea sexuala si nu vrem, nu spunem, nu putem sa ne razvratim. Daca suntem singuri in fata infractorilor tigani, sau romani tiganizati trebuie sa cedam, asa ne spune spiritul de conservare,  actionat chiar inconstient.
Cat am fi de  lasi sau conservatori, vom fi nevoiti inainte de a ne fi distrus  fiinta, sa iesim la lupta pentru autoaparare. Atitudinea defaimatoare la adresa nationalistilor, dovedeste frica  conducerii Romaniei si a  UE de a li se tulbura chiar si cu  deranjarea unui singur fir de par, a vietii lor linistite de balene imputite, cu trai bun pe spinarea celor care nu pot sa se revolte caci, au pus saua pe tradatorii neamului, impunandu-le  reguli straine democratiei si demnitatii umane amenintati fiind ca ii debarca de la conducerea Romaniei. Nu numai lepadaturile noastre sunt de vina  doar ca, sunt  lasi, sunt niste piftii tremurande in fata unor  suboameni care  ne stapanesc pentru binele lor, ci toti acesti criminali care distrug popoarele, sunt capul tuturor rautatilor si crizei false induse pentru a ne ingenunchia. Ce este de facut ? Ori la bal, ori la spital! Mai devreme sau mai tarziu hoiturile lor vor atarna in streang, altfel se darama toata structura  natiunilor veche de mii de ani, chiar daca primitiva. Toate neamurile isi tin sus  valorile demonstrand ca, au fost si inca mai sunt stalpi ai societatii si democratiei europene. Numai noua romanilor ni se interzice sa cinstim memoria, prin construirea de statui, inaintasilor nostrii in timp ce pe teritoriul Romaniei troneaza la loc de cinste monumentele  siluitorilor romanilor si  criminalilor fiintei romanesti. Asta este dreptatea pe care ne-o arata in pumn UE?
Duca-se pe pustii !!!!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu