sâmbătă, 5 aprilie 2014

Bastarzii regali


M-am revoltat cand am vazut la tv. la o emisiune unde unul dintre invitati,spunea ca a fost apropiat de o situatie cand un bitong prinsss, nepot al regelui Carol al 2-lea care  stim cu totii ca a fugit  de pe linia frontului  Marasti, Marasesti si Oituz in Primul Razboi mondial, cu lozinca"Pe aici cu se trece " dar se fuge. Si acest rege la un moment dat a dezertat pentru ca, avea o mare mancarime ce nu putea fi stinsa pe front, sau poate da si a plecat la o artista de cabaret la Odessa. Insa nu a fost suficient sa  dezerteze de pe linia frontului dar, s-a mai si insurat(parintii au anulat casatoria), in urma caruia a aparut un baiat Mircea. Pentru dezertare si atunci se aplica pedeapsa cu moartea. Insa sangele albastru era scutit. Nu sunt regalista si nu am nici o afinitate cu monarhia.
Povestea domnul de care v-am vorbit ca, acest nepot care isi spune Print in 1990 a venit in Bucuresti, unde nu avea unde sta si nici un ban.De mila a fost gazduit de un pictor in atelierul sau, care i-a lasat vorba ca pana la 11 sa paraseasca atelierul de pictura caci, pictorul venea sa lucreze.
Dar acum datorita Matrafoxatului care pentru asi bate joc de regele Mihai, a fost improprietarit  cu sute de mosii si i-a dat si toate titlurile regale decurgand apoi toate drepturile.
Oamenii care au trait in anii 1940 si au ascultat la galene mesajul la plecarea (fugii lase) din Romania a regelui Carol al 2-lea, a sustinut intr-un mic spici ca" in aceste vremuri grele, ultimatului dat Romaniei pentru cedarea Moldovei unde, nu s-a trans nici un foc de arma pentru a ne spala rusinea, raptul Ardealului si situatia internationala in prag de razboi, deci regele a spus ca lasa Romania cu toate  greutatile si incertitudinile ei pe umerii fragezi al lui Mihai un adolescent de 19 ani".
Ce rege si ce tata a fost Regele Carol al doilea? Oamenii  care mi-au povestit au spus ca au plans cand au auzit aceste vorbe reci, spuse de un om fara inima, care nu si-a iubit nici tara, nici baiatul. El a plecat, s-a insurat, avand averea  scoasa din tara la plecare, traind in lux si nemuncind niciodata. Averea noastra a romanilor, rodul muncii noastre si a transpiratiei noastre.
 Sa nu uitam ca Regele Carol al 2-lea a mai avut o mare dragoste  despre care am citit in presa de dupa 1990, la Paris a avut o iubire, o artista tot de cabaret ca si prima cu care a facut tot un baiat.
Dar acel copil dupa moartea mamei sale  nerecunoscut in  instanta  de tatal sau, a ramas pe strazi la mila publica,(1990) mancand la cantina saracilor din Paris.
Sa nu uitam ca la Revolutia din 1789, dupa decapitarea ilustrilor sai parinti Ludovic al -XIV (neam de sange cu Stefan cel mare) si regina Maria Antoaneta, fiul lor de 9 ani dupa ce a fost pus sa spuna ca mama lui a avut relatii incestuoase cu el, a fost dus la un pantofar betiv si acolo a ramas un timp scurt ca, sluga. Insa  probabil ca munca era grea si umilinta mare,  incat s-a imbolnavit si a murit.
Ma intriga faptul ca pentru asi face cineva mofturile de minte scurta inveninata, reda niste titluri de rege de sange albastru unor bastarzi,  incastrand in neamul romanesc datoria si cheltuielile castelurilor si pamanturile care puteau fi vandute(dar nu pe nimic), sau folosite ca  institutii in instruirea copiilor, in taberele benefice lor. Sau pentru instruirea militara a tinerilor care, atunci cand vor fi chemati sa-si arate abilitatile vor dovedi de ce sunt in stare. Colac peste pupaza ii mai si boteaza  urmasul, la egalitate cu urmasul regilor tigani, care a fost si el botezat tot de Matrafoxat. Nu se putea mai buna  potriveala, un  sarlatan, cu un tigan, uniti de un betiv viitor puscarias dar, cred ca vor fi toti  colegi de celula sau, de  spanzuratoare :))).
Asa ca atunci cand vor veni la putere sau majoritari NATIONALISTII, trebuie ca in scurt timp sa aiba in vedere si acest jaf organizat pe munca romanilor de un Matrafoxat, cu  Prinsss si Prinsessss....:)))
Sa le dea un sut in cur sa se duca  peste mari si tari, sa mai caute si acolo prosti, caci noi ne-am trezit.
Sau i-a testat intai pe altii inainte si nu le-a reusit sarlatania.
Cred ca aceasta atitudine intriga si deranjaza si pe cel mai  neimplicat om din Romania in Politica de cardasie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu