miercuri, 16 aprilie 2014

Atentie !Atentie marita la viitorul nostru

Eu cred ca SUNTEM FAVORIZATI AI SOARTEI  DIN PUNCT DE VEDERE  INSTRUCTIV -INTELECTUAL PENTRU CA TRAIM ACESTE VREMURI  VITREGE PENTRU NOI  ROMANII SI PENTRU ORICE POPOR. Popoarele vor fi invidioase pe noi care trecem prin acest purgatoriu care  ar fi imposibil la alte popoare.
Ziaristii romani pro sau contra sunt  chemati la o lectie pe viu a relatarii fetelor perverse ale decaderii  morale, induse de la varfurile  conducerii unei tari. Sunt sigura ca aceste  calupuri de ziaristica  nebuna, vor fi predate  generatiilor intregi de ziaristi  din tara si din strainatate  fiind  dovada vie a  delasarii unui popor, dezinteresului pentru el, pentru tara lor, pentru urmasii  lor.
Strivirea nationalismului firav  in permanenta  face ca  actiunea patriotilor romani, sa fie fara nici o afirmatie demna de luat in seama.
Politica si  discreditarea sau  neluarea in seama, a facut ca tocmai cei care sunt chemati acum, de catre istorie sa dea o replica dura  ducerii in  desuet a valorilor celor mai nobile  si a actiunilor de recladire ale neamului nostru ajuns pe buza prapastiei, sa constituie chiar pericolul cel mai grav actual.
Situatia de la granita Romaniei  este trecuta pe planul 7, un fapt  care ar trebui sa constituie  atentie maxima  caci si aici in Romania, datorita  incapacitatii de intelegere a situatiei si a  frictiunilor  marunte dar  ridicate la rang de politica de stat,  se poate amplifica si doar un  dus rece  sau fierbinte, ne aduce cu picioarele pe pamant si  poate va fi prea tarzuiu.
Dar incepusem sa spun ca daca nu se va ajunge la dezintegrarea Romaniei  si chiar daca se va ajunge, aceasta situatie actuala in ansamblul ei, va constitui o lectie pentru generatiile viitoare nu numai de ziaristi si nu numai de pe aceste meleaguri, cum o tara binecuvantata de Dumnezeu cu  bogatii, oameni harnici, inteligenti, se poate distruge prin autocombustie, prin alegea in fruntea destinelor ei a unor indivizi certati cu morala,  cocotati acolo numai pentru capatuiala proprie si apoi capatuiala neamurilor, cunostintelor, amantelor si a urmatoarelor lor generatii, cum SUA si UE  tari care ar fi trebuit sa contrinuie la progresul acestei tari, au contribuit hotarator la ingroparea ei poate definitiva.

NU TREBUIE SA SE DEA CREZARE SI URMAREA DRUMULUI  INDICAT IN MOD CRESIT SI CU INTERESE MESCHINE DE CATRE ALTII  CARE, AU AVUT TOT INTERESUL,  CU INTERESUL MONDIAL DE A UNIFICA TOATE TARILE SI CELE MAI SLABE SA FIE CALCATE IN PICIOARE, SUB CONDUCEREA UNEI OCULTE MONDIALE. CE AR DUCE LA A ACESTA ATITUDINE  DECAT DOAT SARACIREA CULTURALA, MORALA SI INTELECTUALA A FIINTEI UMANE SI A DEZINTEGRARII OMENIRII?
 POATE ASA S-A INTAMPLAT SI CU ALTE PLANETE  DESPRE CARE SE SPUN E CA AU FOST LOCUITE CANDVA, DAR FIINTELE  CARE AU POPULAT ACELE LOCURI, AU PLECAT  SPRE ALTE PLANETE MAI PRIMITOARE SI AU RELUAT CICLUL VIETII,  SAU S-AU DEZINTEGRAT  TACUT.
NU POT SA INTELEG  CUM SE VREA CU  RAUTATE, DEZMEMBRAREA  ROMANIEI, CUM SE LUCREAZA CU INSISTENTA SI MARSAVIE LA  ACEST MIC PARE, INTERES CRIMINAL? SE SPUNE POATE CA AICI SUNT LUCRURI SI INRTERESE MICI DAR, TOTUL, VIATA,  LUMEA ESTE FACUTA DIN LUCRURI MARUNTE. ASA SE INCEPE CU CEVA MARUNT PENTRU A SE AJUNGE LA LUCRURI GRAVE IRECUPERABILE SI IREPARABILE LA ADRESA OMENIRII.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu