luni, 7 aprilie 2014

Asa NU


Sa nu ne sacrificam pentru cei care ne-au cotropit tara si s-au suit in capul nostru, dispretuindu-ne si acoperindui-ne ochii cu copitele lor dracesti. Cei care  nu au nici un drept in Romanuia, sunt de nezdruncinat in acapararea  bogatiilor si a  ne inrobi. Trebuie sa fim mai impulsivi si sa nu lasam aceste bestii cu chip de om si fara nici un fel de  recunostinta pentru noi, cei care le-am oferit un adapost.
Un adapost bun pentru niste fiare nerecunoscatoare, venite din stepele Asiei.
Mai mult s-au instalat ca si stapani ai nostrii. Stapani pe Dracul ca, doar nu dormim in opinci.
Dar noi romanii suntem oameni surpriza pentru dusmanii inveninati impotriva noastra, de o mie de ani.
Ce trebuie facut ? Trebuie facut ce  se face de obicei. Sa ne amintim doar de Cromwell, care avea mania scurtarii capului regelui intai si apoi al parlamentarilor. Asta TREBUIE FACUT LA TOTI ACESTI VENETICI, CARE IN LOC SA NE PUPE MANA,  CA RECUNOSTINTA SI SA NE AJUTE IN TOT CE FACEM, NI S-AU SUIT IN CAP SI NE COMANDA.
BA MAI MULT, INTRA IN CASELE NOASTRE IN LIPSA NOASTRA, NE FURA TOTUL IMPREUNA CU TRECUTUL SI ARUNCA DRAPELUL NOSTRU LA GROAPA DE GUNOI A ORASULUI. BLESTEMATE SA LE FIE MAINILE  CONDUSE DE NISTE NERECUNOSCATORI INRAITI SI CARE NU SE VOR SCHIMBA NICI IN 10.000 DE ANI. CE ESTE DE FACUT ? PRIN MOBILIZAREA, VITEJIA NOASTRA SI PEDEPSE EXEMPLARE SA FIE ALUNGATI ACOLO DE UNDE AU VENIT, CA NE-AU INVENINAT DESTUL VIATA SI NE VOR INVENINA SI VIITORUL.
M-am referit la unguri si tigani !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu