vineri, 8 noiembrie 2013

Soacra lui Lenin


Soacra care a schimbat cursul politic al lumii (pamflet adevarat)

Câteva mârţoage negre, epuizate – altceva nu se putuse găsi la Moscova, în acea zi de 12 octombrie 1920 – trăgeau după ele, spre Piaţa Roşie, catafalcul cu un sicriu de zinc. În cortegiu, Lenin – sprijint de “soţia şi tovarăşa sa de viaţă şi luptă”, Nadejda Krupskaia. “Nu numai chipul lui – a scris o martoră – dar tot trupul exprima o durere atât de puternică, încât nici n-am îndrăznit să-l salut, nici măcar printr-un gest. Era clar că doreşte să rămână singur, cu durerea lui. Parcă devenise mai mic. Şapca aproape că îi acoperea faţa, iar ochii îi păreau scăldaţi în lacrimi, pe care şi le reţinea cu mare efort”. Alţi participanţi la înmormântare afirmă că Lenin abia se mai ţinea pe picioare. Ochii lui liniştiţi nu mai vedeau nimic, faţa îi împietrise într-o expresie de durere sfâşietoare. Pe panglica coroanei din zambile albe trimisă de el, scria simplu: “Tovarăşei Inessa – de la V. I. Lenin”.
In alte descrieri se spune ca Lenin era singur, dar s-a modificat sa fie bagata si revolutionara.


Nu vreau sa va mai bat la cap cu acest subiect dar, totusi vreau sa  nu-l uitati niciodata
Este vorba de soacra lui Lenin. Nu vreau sa supar comunistii care se inchina la mumia imbalsamata a lui(vezi in poza de sus).
In perioada cand statea in Elvetia si traia  bine din  cotizatiile prostilor comunisti germani si din  loviturile date de banda lui Stalin, stiti cum era etichetat mai tarziu Stalin, Al Capone al Rusiei, toti cei care veneau pentru a pune revolutia pe hartie au spus ca nu au mai vazut o soacra asa de rea precum a lui Lenin mama lui Krupskaia, care  era o revolutionara cum sunt eu  concubina Papei de la Roma.  V-am mai spus ca, de fata  cu  gasca de revolutionari, care au scris in memoriile lor, il trata pe Lenin ca pe un  gunoi, de il baga sub pres. Cred ca de aceea s-a dedicat revolutiei pentru a se concentra pe alte teme decat soacra. Dar ati vazut ca a pus-o sau le-a pus pe amandoua la colt, cand si-a adus amanta Inessa si cu 5 copii. Lor le-a spus ca le da liber definitiv si sa traga usa  dupa ele:))). Dar ce erau proaste sa plece ? Cine le mai dadea lor mancare si tot confortuil? Dar  s-a gandit  Lenin si bine s-a gandit sa aiba aceste doua tate de lucru caci, a avea grija de 5 copii nu este lucru de joaca. Vantul comunismului, inainte de a iesi Rusia din razboi, primul razboi mondial, a ajuns si intre trupele ruse dislocate pe front in Romania si  faceau propaganda comunista dar, Regina Maria fiind tot timpul pe front intre soldatii raniti, a reusit sa le potoleasca  avantul revolutionar pana la plecarea lor acasa in Rusia, oferindu-le tigari din destul. Desteapta femeie politician. Dar tot am pierdut tezaurul:(((
Daca ajungem la momentul declansarii revolutiei,  Lenin nu era acolo, a aparut si el prin aprilie 1917.
Eu am dat vina tot pe soacra-sa cand la  Duma, mensevicii cu 80 % membrii in sala,  fiind siguri de victorie pentru a nu fi alesi bolsevicii in numar infim, au plecat acasa ca erau siguri ca se vor bloca alegerile. Dar eu am zis ca Lenin a ramas de frica soacra-si si uite  ca bolsevicii intre ei,  prin  vot au castigat si si-au impus vointa, aducand ciuma comunista pentru peste 70 de ani in lume.
 Lenin datorita  vietii grele facute de soacra-sa a fost de 2 ori paralizat. Prima data.  dupa care s-a refacut reluand scrisul cu alfabetizarea la fiecare litera, cerea sa nu mai vina Stalin la patul lui, in  timp ce Stalin ordonase sa nu-l mai viziteze nimeni pe Lenin.
Vedeti ce viata grea aveau si marile personalitati ? Pe soacre nu le invingi asa de usor, poate chiar deloc.
Ce a instaurat Lenin  ne-a afectat si pe noi, prin impunerea comunismului dupa al 2-lea razb.mondial.
Vereau sa nu uit sa spun ca  nu am primit nici un raspuns pana acum ca si in  Romania este un domn macar,cu nevasta si soacra care si-a adus in  casa amanta cu 5 copii. Nu nu 2 sau 3, ci 5. Nu au avut curajul sa recunoasca:((
Daca va supara soacra si va mai scapa cate una  ca si lui Lenin, nu fiti suparati ca uite asa mai puneti de o revolutie. Eu nu am ras niciodata in articolele mele de Stalin, Lenin, Trotki  sau Marx. Si ei au fost oameni si au facut si rele si bune  dar, ce este mai rau este ca ne-a afectat pe toti gandirea lor din  cauza traumatismelor, adica si pe noi romanii:))). De aceea spun ca aceasta soacra poama acra a lui Lenin, a contibuit hotarator la instaurarea comunismului in lume. A fost mai revolutionara ca fiica-sa.  Insa nu este de neglijat ca Lenin le-a  dat de cap si le-a facut de lucru ca sa ingrijasca cei 5 copii ai amantei ca,  el Lenin si Inessa aveau treaba ca nu mai voia Lenin ca iubita lui, sa fie ocupata cu ingrijirea celor 5 copii. Dupa moartea Inessei, am vazut ca Lenin a avut grija in continuare de copii ei si le-a dat functii importante. Eu va astept  sa dati semnalul de revolutie, ca sa mai apuc si eu sa ma alatur dvs. De soacra nu o sa va intreb nimic. Mergem pe sestache. Mucles, vorba tiganilor. Fiti barbati :)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu