duminică, 17 noiembrie 2013

Raspuns la comentarii
Am citit cu mare atentie comentariile dvs. Repet nu iau apararea Mafiei Americane dar, trebuie sa recunoastem ca  a impulsionat  muzica in mod hotarator, muncitorii au castigat prin grevele a la long, sustinute financiar si obtinand drepturi ale muncitorilor la care noi nici nu visam, inca din  anii 1920(atat cat cunosc eu).
Dvs. nu va dati seamna ca  toti artistii negri numai prin talentul lor si fara  sustinere financiara, nu razbateau sa ii vedem si noi, prin muzica lor perfectionata nu in stare bruta, ca la suburbiile  marilor orase. Cati negri nu exista acolo foarte talentati, poate mai talentati ca cei iesiti la iveala. DAR NU AU AVUT NOROCUL SA FIE REMARCATI DE MAFIOTI. MAFIOTI CARE S-AU INHAMAT APOI LA TREABA DIN  PUNCT DE VEDERE FINANCIAR.
Ca si Mafia Romaneasca care ne conduce in Romania, varfurile sunt banditi care se lupta pentru putere si pentru a pune mana pe tara. Dar noi oamenii  obisnuiti si fara puterea de a ne manji cu betia conducerii,  suntem oameni onesti, cinstiti care, ne desfasuram viata  IN LUMEA NOASTRA, NU IN RANDUL MAFIOTILOR, unde nu avem loc(daca toti sunt sefi cine mai lustruieste ciubotele?).
Dar mafiotii nu fac  nimic gratis si in SUA  au avut numai de castigat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu