luni, 11 noiembrie 2013

PROSTIA CARE UCIDE


Prostia Dovleacului sec  a devenit periculoasa pentru noi toti.
I s-a suit la cap importanta persoanei sale pretioase si prin fumurile pe care si le da singur, se opreste la fiecare cuvant pentru a sublinia  greutatea exprimarii inteligentei sale. Acum cu concursul serviciilor secrete si al dusmanilor din interior si exterior care vor prabusirea Romaniei,  activeaza acest fir rosu al prostiei absolute dublate fara nici un pic de experienta se pune in  aplicare un plan diabolic. Neales dar prost, acest plavan pus in fruntea unei tari, cu o populatie fara simt civic traind cu increderea ca, " asa a vrut Dumnezeu"ce poate fi mai devastator pentru viitorul unei natii ?
Dar toate acestea nu s-au fi intamplat daca, nici acum nu este timpul pierdut, elanul nu s-ar fi disipat in neant si  daca ar fi fost legalizat un partid nationalist, dar forte oculte din justitie si  serviciile secrete stopeaza acesta evolutie normala in aceste vremuri de rastriste. Cand se scapa legatura  cu realitatea, atunci intervin fortele patriotice adica NATIONALISTE, care  trebuie sa puna  caruta pe drumul drept. Este  in firea lucrurilor si s-a executat de-a lungul veacurilor indiferent de forma de guvernamant, secol, tara, sau continent. Nu trebuie un nou experiment. Punerea in gura nationalistilor pentru a-i demobiliza ca ei nu sunt urmasii ML, ci doar niste fete palide care nu-si recunosc stramosii, topeste  toata vlaga tinerilor, de catre  serviciile secrete, carora le convine aceasta reprezentatie pe scena tarii si a lumii a acestor neica nimeni fara nici o viziune, doar cu gandul la putere si imbogatire.
O singura solutie este, sa se lupte opentru legalizarea ND si abia atunci  se vor aduna toti care vor binele si demnitatea neamului. Este imperios necesar acest stindard. Daca nu se poate, trebuie  dupa parerea mea, neaparat sa se  incerce prin toate mijloacele incepand cu  Justitia internationala pana la  victorie a  lupta, pentru a dovedi ca ei nu sunt lasi, sunt patrioti dar sunt tinuti pe loc din cauza cozilor de topor, care ne sunt bagate pe gat de politica  care are acest interes. Interesul este de a tine pe NATIONALISTI IN LESA  SA LATRE CA SI CAINII PE LINGA CARAVANA CU URSI.
Cand vom constientiza care este radacina acestei opozitii, atunci se va vedea daca suntem nationalisti de parada, sau barbati adevarati care  simtim romaneste, simtim care este cursul istoriei si  pentru ce sintem canalizati, sa ne  negam istoria si sa o distersionam im mod grosolan si criminal.
Facem ca tiganii care au spus ca regalitatea si  bogatia o au din mosi stramosi. Asa spun  si actualii  conducatori ca puterera o au de acum 2000 de ani.
In privinta tiganilor se stie clar ca ei au fost numai robi, si aurul daca l-au avut a fost din furturile  aplicate romanilor, dupa ce li s-a dat la dezrobire in 1840 drumul ca o haita de lupi turbata, fara posibilitatea de a se intretine mai ales ca se stie  apetitul lor pentru nemunca si criminalitate de orice fel, asupra oamenilor cinstiti  pentru a-i prada. Numai asa s-au putut potoli  tiganii, conducatorilor vremii le-a convenit ca sa faca pe placul acordurilor internationale, pentru a se conserva ei, dandu-le  sa faca ce vor cu romanii.
Ce am avut de spus am spus, acest IDIOT a prins aripi cu toate ca s-a crezut ca va fi tinut in lesa, insa a scapat caci stiti mai bine ca mine ca, un prost este mai periculos, ca un  rau intentionat. Prostul nu are limite, cei rau intentionati  au interese pe care le pot schimba in functie de cerintele momentului.
Asa a fost si cand a fost ales Ceausescu in functia cea mai importanta in Romania, s-a spus ca este un prost, un om de paie si  ceilalti vor face ce vor cu el si Romania si vedeti ca de cum s-a vazut cu putere a aratat el cine este JUPANUL ! Si cand nu a mai putut a delegat-o pe COANA LEANA CODOI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu