joi, 14 noiembrie 2013

Linistea dinaintea mortii


Nu m-am gandit niciodata ca am sa ajung in situatia ingrata sa spun ca sunt romanca.
Aici am ajuns acum.
Gasca asta care este la guvern preocupata doar de conservarea rechinilor, care ne  devalizeaza tara  ne-a adus pe fundul haznalei din care ne zbatem din greu sa iesim.
Nimeni nu face nimic. Dusmanii tarii care se ascund  in toate partidele, partiduletele, miscarile,  isi arata numai fata lor frumoasa pe dinafara dar, gaunoasa pe dinauntru. Eficienta lor este de a tine tara  si pe romani, pe burta,  sa fie furati si de dreptul la existenta.
In  loc sa  scoata economia neagra la liman ei prefera sa se puna  taxe pe orice, inclusiv pe intrarea  ca turisti in  Muntii Bucegi.  Nu mi-as fi inchipuit niciodata ca o minte bolnava, ar pune taxa pe excursionisti. Muntii nu sunt ai acestor bestii, ei sunt trecatori,dar muntii raman.
In anii 1950 leafa era de  300-400 de lei pe luna si alocatia era de 100 de lei. In vremuri grele dupa razboi, sub cizma ruseasca copii erau o prioritate. Acum se face tam-tam ca se da 1,8 lei in plus pe luna la alocatie.
Vad ca toate tarile  UE  ne dispretuiesc , fac glume si scheciuri cu romani si astfel ni se anuleaza orice  zvacnire a personalitatii noastre.
Dovleac  Sec , Somnorici si Betivache tin  atentia incordata asupra Romaniei cu glumite de  bodega, in timp ce romanii au nevoie de  masuri radicale,  care sa le aduca o bruma de bunastare.
 Noaptea Idiotul tarii nu poate dormi si se implica in miezul noptii in  alegerea Presedintelui L.P.F.
La calcularea Bugetului pe 2014 au fost cuprinse  macar 10 % din veniturile evazionistilor?
Dovleac sec ii da zor cu dobanzile mici la imprumuturi.Dar nu el a zis ca plateste totul, el cu muma-sa?
Parintilor neputinciosi, li se aduce la cunosctinta de catre copii ca nu exista lege in Romania, care sa-i oblige sa ii ingrijasca cand sunt in pericol de a fi eliminati din viata fortat.
Nici crematoriul nu le este pe plac, este prea scump. Dar inainte de asta, parintii sunt obligati sa hotarasca unde isi vor petrece ultimii ani de viata, la aziluil de batrani sau la balamuc, care le ofera siguranta banilor pentru urmasi, fara acceptul celui caruia i s-a luat totul. Cainosenia merge pana acolo cand aceste conceptii dementiale vin de la cei favorizati de soarta si sunt inconstieni de asta. Mizeria ungureasca se intinde peste tot si au abordarea de stapani pe care o exercita demential experimentand pe prosti. Trebuiesc legi  impotriva copiilor care din cauze diferite, hotarasc ca este mai bine de a se piti fara a fi dezvaluite adresele, oplositi de Politie pentru a nu divulga locatiile din tara si din strainatate unde pot fi gasiti. Aici lipseste o lege fooarte importanta pentru sanatatea morala a  celor care ne urmeaza. O lege care sa cuprinda ani grei de inchisoare. Nu trebuie sa ne multumim cu judecarea de catre Dumnezeu, sau cu  puscaria cu suspendare.
Brutalitatea prin macelarirea animalelor este o  lozinca pentru buna purtare privita ca  o fapta de vitejie si respect pentru toti, care ii imita pana in amanunt. Nu  a avut niciodata aceasta atitudine, concretizata prin fapte  la nimeni din neamul romanesc,  in  toata existenta lui de milenii.
Lipsa organelor  politienesti impreuna cu exemplul celor care ne-au pervertit sufletele, acum dau rezultate. In nici un loc in  lume nu ne gasim corespondentul, nici locul, fiind priviti ca ciumati.
Atata timp cat nu ne gasim locul putem sa ne putem capat zilelor, daca  nu facem nimic. Nu mai sunt romanii primiti ca intre cele 2 razboaie mondiale,  ca niste printi  platind oriunde in lume cu  leul romanesc, leu aur.Acum suntem niste salbatici ramasi cu mii de ani in urma, din care razbate  animalitatea sa-si impuna vointa si o noua conduita in pas cu timpul si cu mai marii vremii.
Dar in toata aceasta mizerie umana,  se vede clar mana serviciilor secrete, care tin pe loc  mugurii nation alismului din  interiorul sufletului romanilor. Ei sunt  supusi oprobiului public, transformati in tapi ispasitori, pentru oricine  nu are nici un bob de creier si se multumeste cu ce li se spune. Acei numiti legionari pe care i-am cunoscut personal, in familie, in randul vecinilor si in  randul colegilor de serviciu, erau monumente de moralitate, manierati cum nu se vede nici la conducatori, respectosi pana peste poate, pedanti, care nu aratau prin  nimic  suferintele prin care au trecut in anii grei de puscarie. Cred ca LASITATEA NE  CARACTERIZEAZA PE TOTI.
Daca consideram ca se mai poate face ceva trebuie sa iesim la lupta, impotriva acestor asazisi conducatori de mucava, la dispozitia dusmanilor nostri si  doar o simpla bricheta ii transforma in cenusa care ingrasa pamantul. Numai asa ne vor fi de folos.
Daca tara este saraca de unde sa dam mai mult ?spune Min.Sanatatii second-hand. Din  confiscarile  averilor tiganilor facute din furat si fara plata impozitelor, raspundem noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu