marți, 5 februarie 2013

Suspendarea un capitol incheiat ???Ce naivi mai suntem noi romanii. Departajat de Somnorici, care  da de inteles ca, capitolul suspendarii presedintelui nu este incheiat,  cu un zambet candid  Zimbarici pare surprins ca se revine la acest  subiect, suspendarea presedintelui  pe care l-a considerat un capitol incheiat. Cum a ajuns el la aceaasta  concluzie, cand noi romanii asteptam cu infrigurare detronarea autointronatului controcenist. Un capitol incheiat poate sa decreteze el cu nevasta sub plapuma, dar nu cu  viata noastra, cu viitorul nostru si al copiilor nostrii.
VORBESTE DESPRE PERIOADE VIITOARE  DE ANI  2016-18, 2040 de parca ar urma MAINE, FARA SA GANDEASCA IN  BOSTANUL LUI CA, OAMENII TRAIESC ASTAZI TOATE  BLESTAMATIILE FACUTE DE COTROCENIST. CE SADESTI AZI  VEI ADUNA MAINE.
PARCA  VREA CU TOT DINADINSUL SA NE SCOATA DIN  RABDARI, CU CAPITOLELE LUI INCHEIATE SUB  PLAPUMA CU NEVASTA.
 NU ARE DREPTUL SA  NE PUNA PUMNUL IN  GURA, TOCMAI ACUM DUPA ALEGERI CAND S-AU TERMINAT TOT FELUL DE VACANDE MAI MULT SAU MAI PUTIN JUSTIFICATE SI NOI CREDEAM CA  ABIA ACUM SE DESCHIDE CAPITOLUL  SUSPENDARII SA NE PUTEM DEZVOLTA IN CONTINUIARE DUPA ARESTAREA BETIVULUI, CA UN  POPOR NORMAL NU CA  UN PIOPOR DE  LA SPITALUL DE BOLI NERVOASE.
SOMNORICI ESTE VIZIBIL DERANJAT DE ACEASTA ATITUDINE, PRESARATA CU ZAMBETE TAMPE . CUM ACEST IMBECIL NU NE-A SPUS ASTA DE LA INCEPUT?  INAINTE DE ALEGERI TREBUIA SA NE SPUNA CA, ESTE UN PUPINCURIST AL COTROCENISTULUI.
ACUM  CAND NU A INCEPUT DEMOLAREA  ROMANIEI, TREBUIE STOPAT. DUPA 2 SAU 4 ANI E PREA TARZIU.
TINEREA  LUI CA TUTAR A COTROCENISTULUI DE LA COTROCENI PENTRU A NE DISTUGE DEFINITIV, VA TREBUI DECONTAT DE ACEST  IDIOT.
CUM PUTEM SA-L ADUCEM CU PICIOARELE PE PAMANT SI SA INTELEAGA CA IN  TARA SUNT OAMENI CU ASTEPTARI, NU NUMAI CELE DE SUB PLAPUMA LUI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu