duminică, 10 februarie 2013

Scrasnet !Scrisnetul animalic al cotrocenistului

Cu vocea scrasnita si plina de ura cotrocenistul  ne ameninta,  fiind intrat in  panica pentru ca nu a facut frumos pentru Angela Merkel, in timp ce ea l-a batut pe umar.
Speriat ca nu ii va iesi pasenta  doar ca, nu ne-a lovit in cap cu ghioaga verbala de pe sticla.
Vorbindu-ne de contributorii directi occidentali dar, nu ne-a  spus nimic  despre faptul ca ne-a vandut tara pe faras la  mai marii Europei.
Ne vorbeste de contributorii lor dar,  de contributorii nostrii ce zice?
Vorbeste de  somerii lor ? Dar de ai nostrii ?
Cuvantarea lui nu face decat  ce spuneau neaosii nostrii "caca-pisa 2 bani gazeta".
 Nu trebuie acum sa dam inapoi in fata acestor amenintari neputincioase. Dupa ce le-a dat toate bogatiiile tarii lupilor  europeni, tot pe noi ne face raspunzatori ! Contributorii celor care ne-au furat bogatiile nu ne intereseaza ca, traiul lor bun, este pe spinarea contributorilor nostrii.Exemplu este ca noi cu petrolul nostru  de milenii platim mai mult la benzina decat alt stat care, nu are petrol dar  il fructifica la maxim pe al nostru, in  detrimentul poporului roman .
Vorba asta cu ura fata de noi romanii saraciti, umiliti, urmand ca tara sa fie dezmembrata  dupa voia mai marilor  europeni, nu face decat sa produca ura. Masinaria de furie si ura  toaca in continuare  caci,  a fost  repus in functie de cei  carora le apara interesele. Si ultimul roman de la coada vacii a inteles  ca, acesta este tartorul nostru si de la el nu putem astepta decat injosirea noastra, din ce in  ce mai mare. Unde sunt banii pe  care i-a imprumutat pe spinarea noastra. I-a impartit cu camarila lui. Ar fi plecat de mult din  tara dar, nu-l lasa marii dusmani ai Romaniei ca inca nu si-a terminat treaba aici,  de a pune Romania pe butuci. Acesta este cel mai bun exemplu pentru a ne mobiliza  impotriva.
Vad ca are grija de contribuabilii lor, nu de ai nostrii cocosati de datorii nefacute de ei.
Imi vine sa sparg televizorul, cand vad atata marsavie spusa scrasnit in  fata unui intreg neam urgisit.Scrasnetul inuman al cotrocenistului nu spune nimic  de banii din absorbtie, absorbiti in absorbantul  calarelei cu curul mare. Nu ne spune nimic.
Shenghen ? NIET ! Si-a bagat cotrocenistul puta aia bleaga si acolo.
Dar nu este el de vina pentru ca, se  vede ca  este dus cu capul. Noi suntem de vina in frunte cu guvernantii alesi de noi si cu motatul  Zambarici care ne spune ca are hartia igienica de coabitare si ca avem doar un  an si 10 luni pana scapam de el. Cred ca atunci, pe acest teritoriu  vom  trai in copaci si vom  manca cacareze de oaie pe post de masline:))
ACUM DA IN NATIONALISTI ! DAR TOCMAI DE ASTA ESTE FRICA ACESTOR DEMENTI CARE CONDUC ACUM LUMEA,  TRANSFORMAND POPOARELE IN  ZDRENTE IN OALA CE CIORBA DE CACAT !  NATIONALISTIIIII,  SUNT O FORTA DE CARE TREMUTA TOTI DE FRICA!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu