duminică, 3 februarie 2013

MascaradaMascarada (la cald)

De toata mascarada  de la Cotroceni expusa la tv. se face vinovata actuala conducere aleasa a Romaniei si in primul rand  Primul Ministru. Infantilitatea lui crezand ca  reuseste sa coabiteze in baza unei hartii igienice ca  ei sunt altfel,  la ce duce? La razboi civil ? Adevarurile sunt diamentral opuse. Dobitocul de la conducerea guvernului nu intelege ca nu exista cale de scapare  decat, un  nou referendum pentru al tranti in puscarie pe  acest imbecil,  fara nici un fel de patriotism, macar de parada si nu din  suflet.
Poate spun vorbe mari, dar zilele  actualilor imbecili sunt numarate.
Asa ne trebuie, ca am vazut si nevasta lui Somnorici la tv., parca lasase oala cu ciorba pe foc si se  incurca in cuvinte si intelesuri. Cine sa-l puna pe cotrocenistul nostru la punct ?
 O vorba din popor spune despre cei care nu-i intereseaza de alte pareri ca, nu-i doare nici in baul curului, adica in vangaraua curului. Asta  avem din partea cotrocenistului si de aceea  nu-i pasa nici ca la ora 13 duminica apare bine aghesmuit si-si mananca  cuvintele.
Bine le face acestor dobitoci proaspat alesi care, nu vor intelege ca coabitarea este prostie crasa si pana nu vor fi dusi in furci la spanzuratoare de catre popor, nu se va termina mascarada.
Unde vor sa ne duca guvernantii, la razboi civil ? Cat mai trebuie sa coabiteze  cu cotrocenistul pe  viata si nervii nostrii ?
Trebuie sa strangem randurile si sa privim adevarul in  fata ca, alesii sunt buni de aruncat la gunoi sau de pus in streang.
Pe mine nu ma mai amuza faptul ca cotrocenistul  minoritar,  conduce tara impreuna cu UE dupa vrerea lui, in dispretul absolut  asupra tuturor romanilor . In  joc este capul lui si se lupta pentru pastrarea lui pe umeri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu