miercuri, 6 februarie 2013

Incapacitatea prostilorAlta explicatie nu este pentru  noua  regionalizare administrativa a tarii. Dobitocii de acum de la guvernare ne-au dat de  discutat. Pe motiv ca  pentru ca nu suntem impartiti in  regiuni, nu primim fonduri europene. Cand eram copil cu ordin de la rusi, s-a impartit tara in  regiuni. De regiunea Ploiesti apartinea si actualul judet Buzau si Targoviste. Va dati seama ce era la Sfatul popular  ! O nebunie !!!
Totul era  o valmasala fara sens si  purtarea oamenilor pe drumuri si abandonarea problemelor de catre alte  mii de cetateni, care nu aveau nici bani nici forta fizica, sa umble calare pe trenuri pentru o samnatura sau o stampila.
Ca sa-si mascheze incapacitatea de a  accesa  fonduri europene, intoarce aceste baligi tara pe dos.
Cum am scapat de jugul rusesc  s-a trecut la impartirea tarii pe judete. Teritorii mai mici  in  care oamenii isi gaseau indeplinirea nevoilor sociale cu mai mare usurinta.
Guvernantii mai bine se vor ocupa de scaparea situatiei  cu arborarea pe teritoriul Romaniei a abordarii unor carpe,  in locul Drapelului Romaniei care a fost simbolul curajului soldatilor romani.
In Romania este permisa orice cerere fantezista si rezolvata favorabil chiar tacit.
Eu am sa cer Americii, sa ma declare Miss America pe anul 2013. Astept confirmarea ca s-a rezolvat !
Nu trebuie permisa nici macar enuntata orice blasfemie la adresa Romaniei si inlocuirea steagului tricolor cu alte carpe, pentru apararea caruia au murit sute de mii de soldati romani. Numai in al 2-lea razb.mondial pentru apararea lui au murit 800.000 de soldati romani si au ramas peste 1.000.000 de mutilati si mari mutilati! Cei morti din timpul domniei lui Cuza si dupa in Razb. de Independenta si in primul razboi mondial Dumnezeu ii mai stie.Toti au luptat insufletiti sub steragul tricolor.
Va rog sa aprobati arborarea altor carpe in locul tricolorului nostru, dupa ce ma declara America, MISS. Nu dau vrabia din mana pentru cioara de pe gard.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu