sâmbătă, 16 februarie 2013

Eminescu trebuie aparat !Eminescu ne cere ajutorul ! Guvernantii tac chitic !!!

Este o obligatie  de neantarziat a NATIONALISTILOR pentru ca acum,  mai mult ca la vremea lui Eminescu, sa fie scoasa la lumina activitatea politica din publicistica. Patriotismul acestui geniu, poate cel mai mare intelectual politic al romanilor trebuie dovedit.
Trebuie mers  in anul 1883, an marcat de alegeri, anul cand s-a luat in mod serios actiunea de a fi eliminat. Eminescu zilnic sustinea  cauza Ardealului in ziarul Timpul. Ardealul pe care dupa generatii de luptatori  ucisi pentru apararea lui,  un betiv   tremendo, isi bate joc si nu stie cum sa faca sa arunce in bratele dusmanilor acest teritoriu ravnit de cei atenti pentru asi  mari tara, cu teritoriile bogate ale vecinilor.
 Nu am citit in  totalitate  toate cronicile despre  spaima pe care a starnit-o in imperiul austro-ungar,  referitor la dreptul nostru  asupra Ardealului. Dar Eminescu era incoltit si dusmanit pana la moarte si  de Ucraina si Rusia de acum si tot ce aminteste acum de la  busturi, la cronici despre Eminescu sunt distruse. De aceea s-a  mers pe  activitatea lui poetica si  activitatea publicistica  a fost trecuta in umbra.
 Vad ca si acum mai dihai ca oricand prin fire invizibile,  pornind de la intelectualii pupincuristi din  tara, mergand la ziaristii acreditati la UE, duc o lupta permanenta pentru denigrarea in continuare a lui Eminescu mort din  15 iun.1889 pentru declararea de a fi neutralizat,  cum ca era nebun. Am inteles tocmai ca  poate a avut probleme medicale pentru ca a fost scos si izolat din publicistica, i s-au taiat subventia(adica si leafa de la Timpul unde era director) si  fiind in  saracie maxima si-a pierdut busola ocazional. Cei care puteau sa-l ajute,  ca Titu Maiorescu, au fost uneltitorii complotului care l-au bagat in  mormant.
Dar tocmai dusmanii lui si implicit ai Romaniei mari cuprinzand Ardealul si Basarabia, au exploatat aceasta situatie grea  a poetului si profitand de  ducerea lui frecventa la baia publica in Bucuresti pe malul Dambovitei (era un  barbat curat care nu a fost bolnav de sifilis, lucru clarificat la aurtopsie)a fost prins si dus in camasa de forta la balamuc . Detractorii lui spuneau ca era jegos si vorbea singur pe strada. Nu se putea apara de aceasta  acuza(ca este nebun), nu a avut pe nimeni sa-i ia apararea. Grija  autopsierilor nu a fost ca sa pastreze creierul lui Eminescu, care  a fost pus pe pervazul geamului dupa autopsie, de unde l-a mancat pisica. Asta a fost explicatia oficiala.
Dar comunistii au cautat sa ne convinga mereu ca nu ia mancat pisica creierul,  ci este intr-un borcan cu alcool si cum ca ar fi  foarte mare, cu lobii mari si striatiile adanci. S-a  sugerat cum ca borcanul cu creierul lui Eminescu  sta alaturi de borcanul cu p...(marimea este legendara) lui Terente la Muzeul Grigore Antipa.
O mai mare dispretuire a acestui mare patriot nu putea sa fie.
Pentru ca Eminescu este murdarit  actualmente,  este momentul ca sa iasa si  NATIONALISTII, pentru a  descalci aceste  mizerii facute in mod voit,  asupra celui care ne este calauza.
Spun asta ca am ajuns la concluzia ca acum este Eminescu mai combatut si batut moneda ca, nu stia ce scrie pentru ca era nebun. Patriotismul lui pentru  aducerea Ardealului la patria mama Romania, se declara o forma rara de nebunie.
Acum se face aceasta nedreptate istorica tocmai ca, se preconizeaza instrainarea Ardealului, renuntarea definitiva la Basarabia si se vrea trecerea in derizoriu  a acestor altare sfinte ale  neamului nostru de mii de ani.
Vedeti cum  dupa  124 de ani de la moartea sa, este un pericol maxim  si face inodarea  cozilor dracesti ale  dusmanilor Romaniei din tara si de la UE cu ajutorul intelectualilor pupincuristi, care  sunt tradatori in slujba strainatatii. Trebuie sa facem  chiar daca ne este greu, o radiografie a anilor 1883-1889 pentru a devoala aceasta magarie  care a dus la  declararea fara nici o dovada a nebuniei lui Eminescu si izolarea lui de publicistica, legata de situatia de atunci ca si de acum referitoare la Ardeal. Ardealul este si acum o problema greu de inghitit  pentru dusmanii nostrii si pentru UE. Ardealul este o rana deschisa permanenta. Si nu ne-am referi la acest subiect  daca, nu ar fi  acum mai mult ca oricand acest subiect dezbatut negativ si cu ura de catre intelectualii pupincuristi  cu fire duse in publicistica UE si care acopera adavarul cu latraturile lor  turbate. Acesti inveninati trebuie sa plateasca pentru aceasta TADARE. Datoria intelectualilor este de a fi patrioti in primul rand.
Haideti sa facem un efort si  cat putem de des sa  punem cate  un  paragraf, despre aceasta nedreptate care, in aceste momente se perpetueaza  asupra lui Eminescu patriot si care a luptat cu pana din  tot sufletul pentru  Romania, nefiind oprit decat prin eliminarea fizica. Este dureros ca a suportat batai incredibile cu franghia uda peste cap, tocmai pentru a-si tradata patria si nu au reusit.  El a iesit din viata pamanteasca invingator si noi ce facem pentru a duce mai departe flacara pura a patriotismului?
Avem o datorie de onoare sa nu-l lasam, asa cum  l-au lasat contemporanii lui singur. Cine sa faca asta ? NATIONALISTII  care ii sunt urmasi !
Dusmania absoluta fata de el, nedomolita niciodata, duce la faramitarea Romaniei si transformarea noastra intr-o hoarda de primitivi dezradacinati, pentru a nu mai sti  carui neam suntem urmasi.
Locul lui  pentru mandria noastra, este in galeria marilor  NATIONALISTI PATRIOTI ai lumii.
Motivul pentru care prin acest articol TRAG UN  SEMNAL DE ALARMA ESTE, urmatorul:
fiind in  trecere pe tv. vineri seara pe la ora 9, am vazut pe un  post basist  ca se discuta  despre Eminescu la modul actual si de aceea am urmarit pana s-a terminat emisiunea. Moderatorul era tacut, cei doi specialisti in Eminescu  sustineau ca pe banii guvernului se duce o campanie furibunda la Bruxelles impotriva lui Eminescu referitor la Ardeal si  firele duc la intelectualii romani.
M-am uitat de mai multe ori dedesupt insa nu era trecuta nici un fel de emisiune si nici un fel de repere orale. Eu am inteles ca, Eminescu  a fost condamnat de  Imperiul austro-ungar, tocmai pentru  inteminabilele lui articole in apararea Ardealului. Acest geniu a platit cu viata.
Nu stiu ce sa spun  dar cred ca acum cand se vrea  scoaterea Ardealului din trupul tarii, se considera ca  Eminescu inca este un factor perturbator si in  concluzie un pericol pentru aranjamentele puternicilor lumii si ai tradatorilor tarii. Dusmanii sunt cu ochii pe noi. Sa fim vigilenti.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu