vineri, 8 februarie 2013

De netolerat !Este de netolerat ca Zambariciul nostru continua aceeasi poezie idioata cum ca, in conformitate cu hartia igienica semnata cu degetul maro de  coabitare, aceasta situatie de a-l lasa pe cotrocenist sa-si bata joc de noi mana in mana cu dusmanii tarii dinauntrul si din afara, spunand ca nu mai avem de rabtat decat pana la anul. Ce inseamna   un  an si 9 luni cand in fiecare secunda se da cate o luvitura neamului nostru, care  ne buimaceste pe toti si continua la  caderea Romaniei  pe post de experiment in mocirla de la marginea Europei.
Nu de aceea l-am pus acolo !  Ca fie barbat, sa fie coios si  prin asta demn nu sa  apara la tv. cu figura de  down si sa o tina pe a lui. Ca  vom suferi pana in 2020 cand se vor da alte imprumuri. Cine ii da dreptul de a  face pe nebunul cu noi. Nu de circ  tragic l-am pus acolo.
Nu vad nici o rezolvare de a scapa de acesti nemernici decat lupta.
Fara lupta dreapta  impotriva dsmanilor care profita de orice debil mintal, nu scapam.Si aceasta centura a finantelor infasurata nu numai in jurul mijlocului Romaniei, ci si in jurul gatului romanilor, este de nesuportat. Noi nu suntem ca popoarele  care au practicat scavagismul si il continua si acum pe  acest nefericit popor.
Trebuie odata si odata daca vrem sa ramanem pe aceste pamanturi  de peste 2000 de ani, trebuie sa ne  aparam.Suntem singuri impotriva tuturor.
 Punerea  cotrocenistului la conducerea tarii, fara voia poporului exprimata la Referendum si alegeri si obligarea acelui oligofren de a  semna cu degetul maro hartia igienica, care ne  supune total unui  diavol care  distruge zi de zi, minut cu minut si secunda cu secunda.
Nu s-a inteles ca acest cotrocenist are armele si cunoaste psihologia  fiecarui  prost, chiar numit de el in functia de prim ministru. A dovedit ca  se sterge la chiur cu guvernul Romaniei, Parlamentul Romaniei si pe primul ministru l-a facut valetul lui personal.
Dar ce este tragic este ca se sterge la chiur cu poporul roman.
Sa rupem pactul cu diavolul !Pierzatorul se declara castigator  !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu