luni, 15 octombrie 2012

Injunghiat de un tigan


Elev INJUNGHIAT de TIGANI in fata scolii

autor: FrontPress 15.10.2012
Un elev de 16 ani de la o şcoală din Voluntari, judeţul Ilfov, a fost înjunghiat luni, chiar în faţa unităţii de învăţământ, de către trei ţigani, informează postul de televiziune B1. Conform medicilor de pe ambulanţă, acesta a suferit răni la nivelul coapsei stângi. Tot scandalul se pare că ar fi pornit de la o fată.
Elevul, care studia în clasa a IX-a la Liceul Tehnologic “Nicolae Bălcescu” din Voluntari, a fost adus de o persoană la staţia de ambulanţă, de unde a fost transportat la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din Capitală.
Poliţia a fost sesizată, declanşând investigaţii cu privire la împrejurările în care adolescentul a fost rănit. Cei trei tineri suspecţi se află în prezent la sediul poliţiei din Voluntari, unde sunt audiaţi pentru a se stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.
În realitate cea mai numeroasă minoritate etnică din ţara noastră, ţiganii au ieşit la recensământ doar 619.000, adică 3,2 la sută din populaţia stabilă a României, faţă de 535.000 câți au fost numărați în 2002. Cifra este clar falsă, estimările neoficiale indicând cel puţin 2 sau chiar 3,5 milioane, la care se pot adăuga alte câteva milioane de persoane care provin din familii mixte. Deasemenea în ultimii 10 ani ţiganii au fost singura etnie care a înregistrat o creştere demografică, comparativ cu românii şi restul naţiunilor conlocuitoare. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu