sâmbătă, 20 octombrie 2012

Dreptatea in Romania are capul spart !
Ma mir ca nu se crapa pamantul  sa ne inghita pe toti. La o rtv,de nisa poate din cauza unei sarbatorite, euforia a pus  stapanire pe studio. Ei isi bat  joc de toti, de toate si de noi toti in timp ce  un  singur patriot, (Ilie Serbanescu) tine piept  cu disperare, aratand ca tara si poporul a ajuns la treapta cea mai de jos slugile UE.
Ne uitam ca la filme  de fictiune la  circul de pe toate televiziunile despre stenogramele buclucase.
Ce arata acest circ al stenogramelor ?
In timp ce noi abia ne taram hoiturile prin viata, platind cu  saracirea pana la cersetorie, cand ne mureau romanii in  spitale, cand  copii erau muribunzii  stirilor, ei ce faceau?  Isi  aranjau paienjenisul coruptiei pentru devalizarea tarii. Si pitipoancele impreuna cu invitatii lor de la tv.  fac haz si se distreaza pe disperarea noastra.
 De ce spun ca numai NATIONALISTII trebuie sa fac  ordine, cu o dictatura militarizata care sa nu  ierte nimic. Dreptatea sa se faca gen  "NOAPTEA CUTITELOR LUNGI ".  Fara tot felul de gogosi gen: sa asteptam sa vedem ce decide justitia :)))
 Justitia peste cativa ani, daca nu se sterge vina, vor da NUP.
Cand eram copil imi aduc aminte ce povesteau vecinii mei, ca si i familia mea,  ca atunci cand a venit Miscarea Legionara la putere, in  chiar acea noapte au venit un comando de  justitiari, pe strada Ioan Bob, denumita  apoi str. Caliman(acolo era toata familia celebrilor fotografi Bell-Amy")din  Ploiesti, au intrat in casa unui infractor care lungea judecata in  tribunal  cum ca, nu s-a dovedit in instanta  pana atunci si  urgent i-au tras un glont in cap si nu numai. Nu a fost singurul caz, dar au dovedit ca nu se lasau prostiti si nu amana termenul de pe o zi pe alta, pentru a le arata ca nu este de gluma si nu se iarta nici un fel de infractiune si ceilalti care au scapat sa stie ca  nu vor fi iertati. Ca si acum mahalagioaicele spuneau ca, nu s-a dovedit a fi vinovat.
De aceea NATIONALISTII au domnie scurta! Pentru ca nu stau la palavre si nu accepta sa fie prostiti luni sau ani de zile.
  Totul trebuie sa decurga  blitz, pentru a nu da timp ca fortele raului sa actioneze si sa-si dea mainile lor murdare, peste capul  noilor  conducatori. Nu convine nimanui aceasta situatie, nici chiar oamenilor cinstiti caci, se gandesc ca poate cineva care are ura pe ei, ii poate para si pot fi executati urgent. Dar daca se intampla  10 astfel de situatii din 1000 ce  repercursiuni vor fi ? Nici una. SE VOR EDUCA.Toti vor fi atenti la ce fac si cu cine se  inhama LA INFRACTIUNI. Nu zic ca aceasta dreptate cu forta, sa se faca la infinit, poate este necesar  3-5 ani. Caci  se vor obisnui, pentru ca invatul de a astepta cu anii sentintele justitiei corupte, ii vor dezvata de metehne murdare, care sa tina lucrurile pe loc. NEDREPTATEA DISTRUGE INCREDEREA IN DREPTATE.
Inchei spunand ca aceste lepre nenorocite, nu trebuiesc lasate sa  isi bata joc de noi, totul pentru a avea  rezultat bun, trebuie facut  blitz. Altfel le dam timp sa fuga cu averea noastra si sa isi rada  si la baie cand fac caca, de cum ne-au prostit pe toti 20 de milioane.
Mai iuti la manie si facand apel la LINSAJ SUNT TIGANII. SA DOVEDIM CA NU SUNTEM MAI PROSTI CA EI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu