sâmbătă, 23 aprilie 2011

Romania, tara femeilor de serviciu...

Asa este, Romania a ajuns tara femeilor de serviciu.
Dupa revolutie a inceput exportul servitoarelor in  occident. Cele care acolo erau slugile tuturor, dar aici cind veneau erau pline de aur, au dus renumele femeilor noastre drept slugi, chiar si sclave sexuale in familiile in care  erau femei de serviciu.
Dar asta este nimic pe linga prostitutia la care erau supuse tinerele noastre, prin bataie sau chiar crima, ca exemplu.
Dar aceasta mizerie in care este tirita cea  venerata fiinta la noi, adica FEMEIA nu s-a oprit aici. In tara acum s-a ajuns la nivelul in care femeile de serviciu(intoarcere la 180 de grade), sint stapinii nostrii, ai tuturor. La Asociatiile de locatari cind zici femeia de serviciu, se socoteste ca ai rostit cuvintul Dumnezeu. Femeia de serviciu a zis, femeia de serviciu e suparata, femeia de serviciu nu mai face, femeia de serviciu ameninta, etc..
Si ofiteri in rezerva, admninistratori spun cu teama, femeia de serviciu.....ha ha ha.
Bine am scris ca  "Ofiter al Armatei Romane suge MOPUL la spalatoarea de wc-uri si vagoane din Gara de.......  Daca el inca mai sta pe ginduri sa suga, sau nu, sint altii care  cu toate familia se afla in continuare la ugerul  spalatoarei  de wc, care conduce asociatia cu pumn de fier, spunind mereu ca pute, pute. Aceasta este o vorba tiganeasca pentru a nu  fi catalogati ca p.... a tigancii, ele tigancile o iau inainte si spun ca pute.
Eu nu inteleg cum a ajuns atit de jos din punct de vedere moral si al demnitatii poporul nostru care, trebuia sa fie mindru, nu cirpele de sters pe jos(putin spus ) ale tuturor lighioanelor  care  au preluat puterea si la nivelul cel mai mic, profitind de democratia prost inteleasa. Adica cel mai tare  si cu tupeu conduce.  De aceea spun cu tarie ca aceste creaturi  crude, nu trebuiesc sa se mai afle ca conducerea  societatii noastre, de la cel mai mic la cel mai care nivel.
As merge si mai departe  adica, a nu li se da voie sa se inmulteasca.  Si faptul ca s-au dat DIPLOME la facultati de ingineri la toate lepadaturile  neamului nostru, slugi credincioase ale tiganilor si tuturor hotilor, nu este de bun augur. Asta pentru ca ne insala vigilenta si sa ii putem lua ad litreram. 
Curaj !!! Sa scapam de toate lepadaturile  din tara, de la toate nivelurile.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu