joi, 14 aprilie 2011

Prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul !

foto: http://adevarul.ro/

Nici o zi nu pot sa  nu ma gindesc la faptul ca, noi poporul roman,  dar numai romanii autentici, sintem vaca de muls pentru nationalitatile conlocuitoare si cei care fac  pe handicapatii.  Si mai ales tiganizarea tarii este o plaga, un cancer pe neamul nostru si pe bugetul tarii, adica pe banii nostrii din buzunar, ai fiecaruia dintre noi.
Nu sint de acord ca cei nedreptatiti de soarta, au fost vaduviti de pensia care le era cuvenita pe drept.
Dar nu pot sa nu  scot in evidenta si sa cer stoparea acestui jaf, la  cei care  numai pentru un motiv   nereal ca, sint uriti cu capul mare  beneficiaza de pensii, li se dau locuinte pe nimic in concluzie pentru ca sint URITI. Nu-i deranjaza ca tiganii rid de ei, ca sint niste MONSTRII (exagerari rautacioase). Dar se folosesc de ei, in  chip inteligent si alambicat. Cuvintele mele sint intarite de faptul ca au facut  si fac facultate. Stiu ca profesorii pentru asi pastra posturile il   inscriu si pe Azorel si termina si el facultatea cu Magna  com Laude). Dar ca se  iau bani din buzunarele noastre ale tuturor, este prea de tot. Si eu am avut o nepoata la pat. Dar in regimul Ceausescu nu a beneficiat de nici un leu, ba mai mult parintii au fost  amendati pentru  ca nu au trimis-o la scoala, cu suma de 500 de lei, bani nerecuperati nici acum( AU DECEDAT CU TOTII DE MULTI ANI).
Dar revenind la oile noastre, daca toti romanii care se considera uriti, adevarat sau neadevarat, ar cere si  li s-ar da pensii de handicapati ce am face? Ce vina avem noi romanii obisnuiti  sa platim pentru motivul ca ei sint uriti?   Poate ca asa sint si inaintasii lor. Importrant este sa aiba sufletul frumos. Dar este invers,  cruzimea si rautatea lor fata de tot ce misca este nemaintilnita de mine in toata viata mea. Cum se zice sa te feresti de oamenii insemnati. Poate au sechele de la in sifilis din  vechile lor generatii, din neam  si nu a fost tratat, sau a fost tratat prost, sau nu a fost tratat deloc, de rusine. Aceste sechele ale sifilisului se rostogoleste peste generatii si apare la 50 - 100 de ani, printr-o uritenie nefireasca dar,  nu  pentru a se folosi de asta pentru a fii  intretinuti de societate(sau mamele sufera de hipotiroidie). Fiecare dintre noi, ne ducem o cruce din trecut. Repet de ce noi care muncim cinstit si nu sintem nici prea frumosi, nici prea uriti sintem vinovati si pedepsiti, sa intretinem beneficiciile unor  infractori de drept comun,  care  in mod  absolut infractional, pentru niste handicapati sint declarati ingineri?   Nici odata nu am sa pot sa inteleg. In rautatea lor sint  aprobati de  altii care,  isi inchipuie ca sint adevarati intelectuali." Prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul."
Sa privim mai cu atentie si la acesti  nemernici care, pe linga altii trebuiesc stopati. Voi reveni ca nu ma pot obisnui cu gindul ca sintem trasi in piept, tocmai de cine nu  ne vine sa credem ca, sint in stare. Ii privim cu mila  si le dam credit ca  sint  victime ale sortii, sint utiti dar sint intelectuali, dar mai ales au sufletul urit.  CURAJ!!!!!!

Voi reveni ca trebuie sa stirpim aceasta coruptie care,  ne cuprinde ca un cancer si nu ne va da drumul pina nu ne va suge seva  neamului nostru si ne va transforma in sclavii lor si ai altor neamuri,  pentru cine stie cite sute de ani
Acesti nemernici, care la comisiile medicale fac pe idiotii si cu ajutorul mitei obtin  beneficii pe care altii nu le vor obtine o viata si la care nici nu viseaza,( casa,  venit viager)  odata obtinute documentele ca sint handicapati,
fac pe inginerii  intelectuali deci, care in prostia lor dau verdicte   si semneaza sentinte.  Sa fim vigilenti si pe acest   adevarati criminali financiari sa-i izolam, dar nu cu ajutorul celor care le cinta in struna, bronzati care se folosesc de " intelectuali  piriti:)))"
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://odorica.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu