joi, 28 aprilie 2011

Gelu Visan violator

GELU VISAN – un violator care ne da lectii de morala     

Gelu Vişan, pedagog şi amorez de şcoală nouă
Unul din cele mai agresive personaje pe care PDL le trimite la talk show-urile politice este deputatul de Dolj Gelu Vişan. Violenţa de limbaj şi evidenta lipsă a unei temeinice pregătiri universitare (n.r. – Vişan a absolvit o obscură facultate privată, abia în anul 2008, după ce fusese ales deputat în Parlamentul României) nu sunt singurele probleme pe care le are Vişan. Acest pedelist a cărui atitudine nu face cinste doljenilor pe care el îi reprezintă în Camera Deputaţilor ascunde un episod scandalos din trecutul său.
În 1993, pe când era pedagog la Liceul “Traian Vuia” din Craiova (acolo unde, până în 1989, a fost profesor de aeronautică şi Radu Berceanu – protectorul politic al lui Vişan până acum şase luni), Vişan a fost acuzat de eleva Daniela că a bătut-o şi că a întreţinut relaţii sexuale cu ea. Incidentul a fost muşamalizat, şi la puţină vreme Gelu Vişan a ieşit din învăţământ.
Întreaga poveste a fost consemnată într-un proces-verbal al Consiliului de Administraţie al Liceului Vuia, pe care cotidianul.ro îl publică în original(vezi facsimil) . Din acest proces-verbal care nu lipsesc referirile la chefurile până în zori, bătăile cu coada măturii şi multe alte picanterii despre obiceiurile lui Vişan.
La punctul 2 de pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului de Administraţie din 4 mai 1993, directorul de atunci al liceului, Constantin Gheorghe, a ridicat problema disciplinară a pedagogului Vişan, “care a avut discuţii cu o elevă, chiar discuţii aprinse, a bătut-o”. Profesorii au dat citire declaraţiei elevei B.D., “prin care arată cum s-a întâmplat timp destul de îndelungat, chiar şi relaţii intime”, apoi au propus audierea elevei şi a pedagogului. Potrivit procesului-verbal, eleva “arată că a fost la pedagog acasă, arată unde stă, a fost bătută cu coada de la mătură în cămin” pentru că a pus pastă de dinţi pe uşa de la camera lui Vişan. Întrebată de ce a ascuns timp îndelungat relaţia cu Vişan, eleva a răspuns că “îi este frică de domnul pedagog şi vrea să plece de la această şcoală. Este încredinţată că dânsul cunoaşte mulţi golani şi că o va bate”.
Toţi cei şase profesori consemnaţi în procesul-verbal l-au considerat pe Vişan “vinovat” şi i-au cerut acestuia “să nu se ia de elevă sau să ia alte măsuri împotriva ei”. La scurt timp, pedelistul a ieşit din învăţământ, iar eleva a fost mutată de părinţi la un alt liceu.
Dacă fostul pedagog a forţat o elevă să întreţină relaţii sexuale cu el sau nu, sau dacă e bătăuş au ba, rămâne de văzut, iar Vişan e dator să clarifice aceste chestiuni din trecutul său. Însă ceea ce făcut deputatul PDL Gelu Vişan în urmă cu 18 ani, pe vremea în care era pedagog, e cu siguranţă un lucru imoral.


http://mercenarul.weblog.ro/
http://singurafelina.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu