miercuri, 13 aprilie 2011

Colas cu picioare de lut

comentarii politice, politica interna

Cum ramane omul fara serviciu? Simplu! Se trezeste dimineata, isi bea cafeaua, se spala si pleaca la munca. Dar cand ajunge acolo constata tulburat ca locul de munca nu mai exista! Are pus la intrare un lacat “cat plosca” vorba eternului si regretatului Nea Marin / Amza Pellea.
Asa s-a intamplat bunaoara cu o parte dintre spitale si asa s-a intamplat ieri cu angajatii firmei Colas, cea care construia bucatica de autostrada prin care autoritatile se cacaie de ani de zile sa lege Autostrada Soarelui de litoral.
Spune madam Boagiu – ca societatea Colas a intarziat nepermis lucrarile si n-a facut rost de autorizatie de constructie! Pai autorizatia de constructie era in primul rand in interesul statului pe care il reprezinta dumneaei sa fie procurata! Nu domnii de la Colas aveau neaparata nevoie de autorizatie cat cetatenii acestei tari care au trimis-o pe Anca Boagiu in inalta demnitate publica.
Uite asa isi taie romanul craca de sub picioare. Statul acuza firmele straine ca nu se tin de program, companiile straine acuza la randu-le statul ca nu finanteaza lucrarile. Un du-te vino absurd intre colosi dar cu repercusiuni drastice si directe asupra cetateanului nevinovat!
Caci lasand la o parte cei o suta, doua de muncitori de la compania franceza Colas care ingroasa randurile somerilor, cei care au de pierdut sunt miile de romani care si in acest an pe drumul lor spre litoral isi vor fute masinile pe sosele ocolitoare si pline de gropi. Basca faptul ca la nivel extern, Romania isi mai fura o palma de la parteneri. Caci sa nu ne imaginam cumva ca o multinationala precum Colas nu are legaturile ei sus puse la nivel de Minister de Externe ori chiar presedintie a Frantei. Si atunci, care “Schengen”?
Boagiu a anuntat o noua licitatie. Sunt curios care vor fi castigatorii. Pun pariu de pe acuma ca printre ei vor fi fara discutie si “regii asfaltului”. Ca doar se apropie 2012 cu campanile lui electorale otravite cu tot!
http://politmaz.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu