marți, 4 ianuarie 2011

Trierea admiratorilor pe internet

In primul rind ii separi pe admiratorii politici, de cei sentimentali.Celor politici le dai o mai mare atentie, in functie de orientare, de stinga sau de dreapta. Daca sint de drepta e mai usor, ai multe  lucruri comune. Daca sint de stinga e foarte greu, sau aproape spre deloc abordarea unei discutii civilizate. Ei  se enerveaza  usor si incep cu  cuvinte jignitoare in scrt timp, ca  fascista ,  buna de omorit  chiar si prin spinzurare. Sint periculosi, ca sint labili psihic.
A doua categorie a celor care  sint admiratori sentimentali  este mai greu de stapinit, dar cu multa rabdare si pierdere de timp reusiti.:)
Dintr-un foc ii  stergeti pe cei care vor sa se insoare cu tine. Acestia daca spui ca esti de acord, imediat devin posesivi. Te comanda de parca  traiesti pe banii lor. Se autoinvita la tine si daca vad ca nu merge te invita ei. Au  de pus la punct curatenia in casa:))). Dar lor le convine de minune sa  ii inviti la tine, caci stau cit vor au  nevoie de toate atentia, .... mincare bautura si nu au nici o obligatie. De la tine pleaca in alt oras(la alta proasta) vorba aceea :"azi aici miine in Focsani". Ii stergi diun prima. Am vrut sa vad si eu pina unde merg pur teoretic.
Apoi urmeaza la sters, cei care apar cu copii mici  ai lor daca sint tineri, sau nepoti daca sint mai in virsta. E bine sa aveti un barem de care sa nu treceti ca de ex.45 de ani. Cei tineri mult mai tineri ca tine, sint  vaduvi sau divortati si te aleg ca le trebuie o batrina la usa sa faca de toate, sa tricoteze si doi pe fata doi pe dos, sa tina casa curata, mincarea proaspata sa aiba grija de copii tai si te mai duci si tu din cind in cind pe la ea, ca stii ca batrinele nu au tinere de minte si uita repede ca au fost "vizitate". Urmeaza cei care s-au fotografiat cu masinile lor sau de pe strada. Neam prost, urmeaza cei care stau la masa plina cu bucate, cei cu paharul in mina, cei in pozitii indecente. Si din 1000  ajungi in cel mai scurt timp la 300 dec admiratori. Din acestia cercetezi cu atentie, cam ce spun. Si in functie de ce spun ei  in limba romana sau in limbi strine, ii opresti.
Opresti numai pe cei importanti, socotiti de tine si atitia numai cit poti sa-i stapiunesti pe toti. De cite ori ma enerveraza  moderatorii si cu invitatii de la tv. trec imediat la calculator. Si cum am deschis calculatorul, ca si cum ai apasa pe un buton automat, incep sa rid in hohote cu lacrimi incit trebuie sa ma scol  sa plec la bucatarie, sa ma mai listesc. Toate vorbele dragastoase si cu aluzie la sex din lume sint potop peste tine. Asa ca  nu te mai saturi citind, de ris. Cele cu limbuta peste tot spusa de toti de pe toate continentele, sint rasuflate si ii intrebi daca nu si-au mai imbogatit vocabularul  si daca nu, spui ca studieze anul acesta ca esti plictisita.
Vedeti, de aceea anul acesta am petrecut cel mai bine de sarbatori si m-am distrat grozav singura asa incit am ris toata noaprtea in hohote cu lacrimi,  de am transpirat incit parca urcasem pe Himalaia.  Dar nu ii schimbi, pina nu gasesti altii mai haiosi si cu un vocabular mai elevat. Nu fiti ingrijorati sau ingrijorate cind  va simtiti singuri, daca pastrati ca la banca citiva interlocutori haiosi incit uitati si de criza si de singuratate. Spun  de farbati si femei caci nici femeile  nu se lasa mai prejos de cit barbatii. Am simtit pe pielea mea  virtual totusi. Fiti dibaci si veseli. Va imbratisez cu drag si va sarut,
Odorica
http://odorica.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu